Sommerhus Henne Strand - Henne i Læ - nyd naturen!Kærvej 10, Henne Strand, Vestjylland udlejes

Behov for en ekstra ferie i Henne i Læ? Udenfor højsæsonen, juli og august er mulighederne til forhandling.
Fremsend dine ønsker på privat kontakt, så får du også et individuelt svar.
Feriehus i træ, beliggende på en stor naturgrund med høje træer. Til huset hører såvel åben som overdækket terrasse med havemøbler.
Sommerhuset indeholder et funktionelt køkken, et badeværelse med termostat bruser, 3 soverum samt en hyggelig opholdsstue med brændeovn, kabel-TV, DVD og radio med CD-afspiller.
Frit Stofa pakke1 (danske og tyske programmer) og 50/20Mb trådløst internet WiFi. Nu er der også chromecast media streaming :-))
Indretning er baseret 6 voksne, men hvis nogen ikke har noget imod at bo tæt er det muligt at rede op til 8 personer. Dobbeltseng 200x140, 6 køjesenge 190x85cm.
Trinløs aircondition i stue
(varmepumpe), reducerer EL-regningen. Køkken skiftet i 2008. Seng og madrasser er nye (2015).
Der er sandkasse og gynge samt god plads til leg og boldspil. Mod syd er der en solplads omkranset af levende hegn, fin ramme for drømme, hvis ikke naturen stjæler opmærksomheden. Se video med egern leg (1:01) Benyt også MORSØ brændeovn, som giver vældig hygge om aftenen :-))
Blåbjerg Klitplantage og Henne Golfklub er nære naboer ligesom Vesterhavet. Henne Strand, oplev også Vejers og blæst. Få mere info om Henne Strand.
Se også NEPHEW Hjertestarter lyrics. Træerne på grunden har givet fred og ro til at et egernpar har opfostert flere kuld unger, så husk nødder, hvis der skal være lidt opvisning! Her venter egernet bare på vi åbner terrassedøren og giver den nødder.
Som indendørs oplevelse byder SeaWest "Den Transparente Klit" i Nørre Nebel på alt fra badeland, bowling, legeland, sport, wellness, fitness og restauranter.
Området byder iøvrigt på mange muligheder for udflugter og oplevelser. Ud over golf og vandsport  kan man ride på islænderheste i Blåbjerg Klitplantage. Vesterhavet med de hvide klitter lokker dog nok mest, men en spadseretur ud over Lyngbo Hede er også fascinerende. Se også tur til Blåbjerg, en tur på DM ruten i Blåbjerg, Henne Mølleå eller Indtryk fra Vestjylland.
Fra boligen bliver man med Rævestien ledt direkte ind i skovens labyrint af stier. Der er 4 km at gå på naturstier til udkigspunktet, vel at bemærke med valg af de rette stier. 
Fra det 64m høje Blåbjerg udkigspunkt kan man i klart vejr se op til 40 kirker og mange vindmøller endda også havvindmølleparken på Horns Rev. På stenen kan man læse "hvor der er vilje er der vej".
Medbring selv cykler!
bb
For specielt naturinteresserede er der også mulighed for at opleve naturreservatet Tipperne, hvor mange fugle yngler og fouragerer. Pas dog på når efterårsjagten går ind!
Aktuelt er Filsø nu reetableret fra at have været landbrug til naturområde med rekreativt område, hvor vildt og fugle vil kunne opleves. Sammen med filsø Hede og Fidde Sø er naturområdet godt 2.300 ha stort. Cykelturen rundt om Mellemsøen og Fidde Sø er på 17 km. Tag en brochure ved Filsøgård! Se Vildtets kronede konge, artikel om dyrene lige til privat køb af dyrekød med opskrifter TV SYD PLUS, TV SYD, TV SYD Mårhund.
Læs evt. mere om fuglelokaliteterne i Ribe Amt (fredede og truede arter).
Her en beretning fra gæstepar, der observerede mange fuglearter og nød naturligvis også optrædning af mindst 3 egern i julen og nytåret 2020-2021. Her nævnt: kirkeugle, rødhals, solsorte, mejser, topmejse, musvit, sumpmejse, sortmejse, spætmejse, stor flagspætte, skovskader, bogfinker og enkelte gange gærdesmutte, fuglekonger, grønirsk og en sjælden gang spurvehøg. -så hvis man er lidt fugleinteresseret er der masser af liv, når man fodrer lidt. Efterfølgende har vi selv nydt sceneriet og fået taget et par shots (ses highlighted!).
Se Dansk Ornitologisk Forening.
Se også muligheder med FDM.

Udlejes gennem:
Købmand Hansens Feriehusudlejning sommerhus 1434Hold curser over billede for at få tekst. Naturen skal man ubetinget selv opleve!