AktueltHenvend dig på kontakt, hvis du vil leje Casa de Sonrisa.

Ny 43" TV gør især sport til en unik oplevelse (dec.2021).
 
Covid-19 situation i Spanien. Mundbind er påbudt i hos købmanden, men ellers er alt som det plejer at være (26-08-2021).

Golf: Bold bragede 03-09-2019 på flagpind (fra solsiden) på hul 12 Sønderborg Golfklub 136m med efterfølgende birdie.

Drømmefødselsdagsfest 31-08-2019.

Golf: 27-08-2019 ved Sommerafslutning i herreklubben min første hole-in-one på hul 15 Sønderborg Golfklub 112m.

Norwegian CPH-ALC t/r xkr. Ryanair CPH-ALC t/r xkr. Se MOMONDO. Husk at vælge "Direkte fly foretrukket"

Vedrørende roaming i EU, tal med dit mobilselskab om en god aftale eller kontakt telenor.dk, som er konkurrencedygtig. Husk, du skal tale med support! :-)) 
NB. Det er nu man skal udvise rettidig omhu for at få billige flybilletter i 2022!!
Sommer-længsel? Se specialtilbud under Reservationer! NB: tjek lige NORWEGIAN og Ryanair (CPH-ALC t/r til ca. 1000kr./person!).
Få varmen i Torrevieja, Alicante:

Se JP artikel: Glem Thailand og de Kanariske Øer...
25. april: luft 23 grader, pool 23,5 grader og havet 18 grader :-)
Se Sønderborg Golfklub hjemmeside.
Flybilletter fra under 1.000kr. t/r fra Ålborg, København, Billund og Hamborg til Alicante.
Bo med hjemlig komfort frit 202 digitale Skandinaviske og Engelske kanaler (DR, TV2...), WiFi og pc. Nordiske møbler :-)
NB: tjek lige NORWEGIAN fra HAMBURG (HAM/ALC t/r til under 1000kr.!). Tjek også busforbindelse Abildskou!
26 september 2012 blev min store dag: Golf birdie på hul 7 (175m) i Linak Mesterskab på Nordborg Golfklub. Bolden lavede dugspor 3cm fra hul og fortsatte 40cm, så tæt på hole in one. 
Hiv pløkkerne op og se hvordan livet leves i Spanien.
Torrevieja har masser af aktiviteter og kultur at byde på. Se Casa de Sonrisa fra gaden med street view.
Detalje: Torrevieja har samme gennemsnitsdagtemperatur som De Kanariske Øer og altid 10 grader over den danske grå skydække! 
Bemærk, der er mange flyselskaber, der flyver direkte til Alicante fra lufthavne tæt på din adresse. Læs mere under information.
Se evt. last minute tilbud spain-holiday.com. Udvis rettidig omhu og spar penge!
Bemærk RYANAIR: BLL-ALC (Billund-Alicante) udbyder sommer program med mange afgange hver uge.
Det betyder billige billetter til de hurtige!
Spørg efter et ferieboligtilbud på den periode, der passer efter ønske.

Hold ferie,
spil golf eller slap af men vær orienteret. Frit trådløst internet WiFi med pc og SAT TV (TV2, Eurosport m.f.).
Leje: inklusiv el, vand og slutrengøring :-) 

Se NORWEGIAN tilbud direkte fra Billund til Alicante.
Udsalg indtil 15. januar. Tur/retur til under 1000kr.
Se også gode tilbud med AIRBERLIN Hamborg-Alicante.
Se i den forbindelse også www.flyrejser.de.

Undervurder ikke forventningens glæde

Hvis feriebudgettet er stramt, så vælg Danmark.
www.sologstand.dk
Hus nr.: 25-1170


Se DR NU Roskilde 2011 Robyn: 13min., 29 min. og heart-beat 31min.!
Lyt til Adele Set Fire To The Rain, Someone Like You, Agnes Obel Riverside, The Storm My crown , Infernal eller Norah Jones Don`t know why, Come away with me, Tina Dickow Copenhagen eller Kira Skov Riders on the Freeway , Lisa Ekdahl, Sort sol, TV2 , A Fine Frency Blown Away lyrics , Salsa Loca danse tricks osv. Never ending!
Afspilningslister: Tina Dickow, Norah Jones, Lis Sørensen , Lisa Ekdahl, Outlandish, Danser Med Drenge, Big Fat Snake, The Storm, Robyn

Er du interesseret i vin, så meld dig til nyhedsmail fra vinhandler Carsten Mogensen på email: cam@cmogensen.dk.
Få som eksempel information om "kultvin lavet i Sherry området på ren syrah"
Besøg f.eks. vinhuset Castaño eller mange andre mindre vinbønder i området omkring Torrevieja.

Gå ikke glip af billeder fra alverdens steder på hele Jordkloden , der kan  ses på Google Earth og nu også Google Ocean, som er et program til fri download!
Det samme gælder live billeder, hvor turistorganisation COMUNITAT VALENCIA giver adgang til webcams i alle byer i Costa Blanca. Se "Torrevieja webcam"  under information.

Hvad med drømme?
Oplev Cuba i 14 dage af sommerferien 2012.  Rejsebeskrivelsen er kun foreløbig se mere på www.facebook.com under AlSalsa.
Rejsebeskrivelse fra Cuba tur 2009: Gruppen drog afsted fra Hamborg via Paris til Habana 18. juli. Dagen efter er vi på Santa Marie badestranden i Habana.
Jo, selvfølgelig er der live musik og dans på stranden. Her er vi på restaurant i Chinatown. På vej til Trinidad spiser vi hummer og ser en farvet firben.
21. er vi på stranden i Cienfuegos, og om eftermiddagen i Delfinario. Højdepunktet er løftet, men også selve oplevelsen. Kindkys var der også.
22. går det til koralrev med katamaranbåd. Selvfølgelig var der nogen, der ikke kunne stå for øens lokale beboere efter at have indtaget frokost.
Man skal også kende farerne: flere turister omkommer efter at være blevet ramt af en kokosnød end af voldelige overfald.
Trætheden er ved at melde sig efter en fantastisk snorkletur på koralrevet. Trinidad er en dejlig by, hvor tiden står stille med et gadebillede fra 50érne.
Om aftenen var der musik og dans på Plaza del Musica ved siden af kirken. Undervejs smagte vi på mango, som vi fik serveret som frugt og juice hver morgen i vore casa partikulares.
Habana har et stort udbud af kulturhistorie. Capitolio, det største bygningsværk er opført på 3 år med kun 5 arbejdsulykker med dødsfald.
Bygningen bruges nu kun til konferencer. Cuba styres fra Revolutionspladsen. Olsen bandens bil var der også.
Temaet for rejsen var salsa,så nu må vi lære af vore individuelle instruktører, her Jaycee.
I Vinales boede vi hos Oscar, som tilberedte fortrinlige retter i sin ovn. Herfra tog vi til stranden i en pirattaxi og nød naturen.
Næste dag på hesteryg til en grotte, hvor vi skulle have badet. Pga. af nedbør blev det i søen. På turen så vi pløjning med studespand, risbønder og blev fortalt om tobaksproduktion
og fik serveret kokosnødder med eller uden alkohol. Alt i alt en rigtig god oplevelse.
Herfra med VIA SUL tilbage til Habana, hvor der er dansetræning hver formiddag (her en casino).
Sidst på dagen er vi på guided tur til Capitolio. Virkelig dygtig rundviser, som fortæller om alle detaljer, her diamanten i centrum.
Efter rundvisningen severes mojito på Bodega del Medio. Her der der naturligvis også musikere. Selvfølgelig skulle vi også prøve restauranten, hvor "Chocolate" er optaget. Virkelig flot og velsmagende anretninger.
Inden afrejsen søndag holdes en afskedsfest på solterassen. Her bliver indlæringen lige testet. Værtsparret udfolder sig. Så har vi lært at der er dans, sex og hedt sex på dansegulvet.
Ved rundvisningen i den gamle bydel fik vi et blik ud over byen fra Ernest Hemmingway´s hotel. Her venter vi på elevatoren.
Vi fik også at vide at post sjældent når frem trods meget solide postkasser. Presidentens tog med private gemakker og spisebord.
Her Terminal Sierra Mastra - San Fransisco, som tidligere tjente som terminal for skibstrafikken. Over middag nåede vi lige en tur på Revolutionspladsen,
hvor magtcenteret og alle ministerier ligger, stadigvæk med udsigt til Capatolio.
Nu er der bare drømmen tilbage. Efrer en lang flyvetur afsked. Til slut en stor tak til Louise som arrangør og rejseleder!

Nå at lær salsa dansens grundtrin www.alsalsa.dk og et mini spansk kursus inden da eller prøv bare at få livsudfoldelse med salsa.

Få en forsmag på salsa musikken med danmarks bedste salsa band. Bliv orienteret, hør og se videoclip med salsaloca. Vælg video! Se også Salsa Vida!

Nyd livet! Oplev mere! Grib chancen! Gå ikke glip af mulighederne! Vær aktiv, sæt mål og realiser drømmene! Spørgsmål besvares, hvis vi kan!